My mapping

MyMapping

Cloud Powered EDI mapping

 

Ieder bedrijf heeft diverse soorten software in gebruik. Hierdoor ontstaat vaak dubbel invoer van data. Veel software beschikt over een import of export functie maar doordat iedere applicatie zijn eigen formaat hanteert is uitwisseling van gegevens vaak moeilijk of zonder technische kennis niet haalbaar en bent u afhankelijk van de leverancier en diens uurprijs.

Hiervoor is een oplossing namelijk MyMapping!

Het export bestand zet u op een door dropbox gedeelde locatie. Zodra MyMapping ziet dat er een bestand in de gedeelde dropbox locatie staat, wordt de vertaling naar een ander bestandsformaat gestart en het resultaat op dezelfde locatie opgeslagen. De gedeelde dropbox lokatie wordt gedeeld door MyMapping met u, anderen kunnen daar niet bijkomen. Het is ook mogelijk een andere locatie te kiezen waar uw files worden opgeslagen, bijvoorbeeld bij u op de server. In praktijk kunt u zo met MyMapping bijvoorbeeld heel makkelijk de facturatie gegevens vanuit een crm applicatie automatisch importeren in uw boekhoudpakket( Multivers, Exact, Snelstart etc.).

Tegen betaling van een vast maandbedrag heeft u MyMapping ter beschikking. Doordat wij al een flink aantal standaard vertalingen hebben gemaakt is het goed mogelijk dat er al een passende mapping is en anders wordt deze gemaakt.

Voorbeelden van conversie en mapping:
csv naar xml
flatfile naar xml
xml naar excel
html naar xml
Edifact naar csv
webform naar xml
etc..
Wij hebben standaard koppelingen voor:
Snelstart
Exact
King
Salesforce
Sage
SugarCRM
VtigerCRM
en nog veel meer….

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze deskundige.